mandag 19. oktober 2009

Noen ganger så vil man bare kaste pcen i gulvet og trampe og spytte på den.

Jeg har et spørsmål til dere. Skal jeg blogge ofte, men om ingenting eller litt sjeldnere men at jeg faktisk har noe å si? For, før så blogget jeg jo neste hver dag, men nå i det siste har det ikke vært så ofte. Ja, kommenter på det dere:)

I helgen var det lekser og dugnad. Så jeg har jobbet en del. I dag skrev vi leserinnlegg på skolen. Jeg skrev om at Barack Obama fikk fredsprisen og at det er skikkelig teit. Først resultater, så anerkjennelse sier jeg. Man kan ikke bruke verdens meste prestisjefylte pris til oppmuntring. Spesielt ikke når det er snakk om en mann som allerede har alle verdens øyne rettet mot seg.

Nå må jeg fylle inn et idiotisk skjema jeg har laget om alkener og alkanen og alskens hydrokarboner. Håper vi ikke skal ha lekseprøve i morgen. Da snuser jeg på 2ern i naturfag for jeg skjønner overhodet ingenting om karbonatomets kjemi. Noen som vil forklare meg?

Spinning var forresten kjempegøy på fredag, men det har jeg kanskje blogget om det? Ja.

Kattene er supersøte om dagen (har endt opp med å kalle dem Bonnie og Simba). De tasser nå rundt her. Bonnie liker å kose og bæsje, mens Simba liker å leke og sove på dekoderen. Dessverre greier jeg ikke å laste opp bilder. Ok, jeg prøver igjen: Nei, greitt. Drittpc.

Her er en fin sang da:

http://www.youtube.com/watch?v=gOFk3qVlElk&feature=related

Embla, denne burde du lære deg på gitar. For min skyld?

xoxo Synne, ingen grunn til å tro:) nei uff.

2 kommentarer:

  1. Jeg vil at du skal blogge ofte og om ingenting (om nødvendig). Du skriver mrsmt.

    SvarSlett
  2. Blogg ofte !. Fin start på dagen for noen av oss. Og på tide du fikk øynene opp for Bruce Springsteen.

    SvarSlett