torsdag 29. oktober 2009

Operasjon Dagsverk dere

Dette har vært en rar dag. Jeg sto opp klokka 6, jeg vet alt for tidling, men det lønte seg. Klokka kvart på 8 sto jeg og Yi Ni på Helsfyr t-banestasjon og skulle selge. Det gikk veldig bra. Vi var ferdige klokka 9. Jeg skulle egentlig lage vanlige boller, men da disse så ut som brent foccacia da de var ferdige bestemte jeg meg for å selge den som afrikanske boller. Og hvem skulle trodd? Det var litt av en salgssuksess! Afrikanske boller altså.


Her er de før de skulle inn i ovnen. Ser det ut som vanlige boller? -Nei.

Jeg skulle også komme til å utsett med selv for en aldri så liten ulykke. Au. Da jeg skulle dele opp bolledeigen med en kniv fordi jeg er så smart, så kuttet jeg av meg litt av tommelen. Ja, en bit av meg. Ikke sånn ekstremt mye, men jeg har en god kløft i venstre tommelfinger nå.Dette er tommelen min, med bandasje da:)

Alt i alt (kan man si det?) gikk alt veldig fint. Vi tjente 375 kroner hver, altså 750kr, hvilket jeg syntes er ganskebra timesbetaling:) Takk for all støtte alle dere som tar t-banen fra Helsfyr!Nam!

Nå skal jeg spise honningmelom og druer fordi det er torsdag.

xoxo Synne, snill:)
 

1 kommentar:

  1. Haha! Lo godt da jeg fikk en telefon da jeg begynte å jobbe om at dere var ferdige! Og at dere hadde solgt afrikanske boller! Morsomme folk som trodde på dette. :-D klem Mira

    SvarSlett