lørdag 26. september 2009

Polen - here I come!

Da er det kvelden før kvelden dere! Om 14 timer er jeg på Skøyenåsen Skole (på en søndag, oææ) og skal til Polen. Jeg har forberedt meg skikkelig bra. Har 150 sangen på iPoden, kanskje ikke så mye, men det er 9,6 timer og det er jo nesten hele bussturen! Appropos det, den aller fineste sangen i verden for øyeblikket har jeg også. Spent nå?

http://www.youtube.com/watch?v=G3361fk8nc4

Den er sååå innmariii bra, så det blir kun denne hele turen. Vet egentlig ikke hva jeg trenger de andre 149 til...

Men. Klokka er sju og jeg er liksom neste halvveis i pakkinga og har hverken begynt på noe bokanmeldelse eller RLE prosjekt. Ye, ye. Det årner seg vel for snille jenter (:-D). Ja, tilbake til det jeg egntlig skulle snakke, ja eller skrive, om da. Har forberedt meg med muffins til turen og godis og masse annet lavkaloriete og sunt. Skal legge ut masse bilder. Vi blogges om sju, kanskje åtte dager!

xoxo Synne,skal ha en fin tur:)  

onsdag 23. september 2009

Long time, no see? -I know...

Ja, nå har det sannelig blitt en stund siden sist, dessverre. Har hatt fullt opp med Tråkk i helgen (ja, jeg dro) og lekser, lekser og faktisk en del lekser. Neida, men det har ikke vært så ille nå som det har vært før. Fant forresten dette søte bildet da jeg rota meg bort på nettet her om dagen:


Er der ikke kult? Husker at jeg ville være Belle, selv om det var litt nedtur at hun ikke var blond:)

Tråkken var fin, også fikk jeg et fint merke. Har nettopp kommer hjem fra speideren nå. Bryn-guttene hadde en skikkelig morsom "dans" til Hot n' Cold (skrives den sånn kult???). Ellers var det kåseriskriving på skolen ajourd'hui (har franskprøve i morgen). Da jeg hadde skrevet det ferdig, så jeg at jeg hadde skrevet et leserinnlegg:) Ja, ja. Det årner seg nok.
Da jeg gjorde research til artikkelen min om dyretesting, kom jeg innom denne bloggen:


Ganske interessant:P

Også en ting til. Så på bilder fra årets Emmy Awards. Da fant jeg den fineste kjolen noensinne. Den var altså så fin! Det er bursdagsgaveønske nr.2!:


 Er den ikke bare fantastisk (ja, det er Mila Kunis fra That 70's Show)

Lurer du nå på hva ønske nummer én var? Ok, her er den. PS: Hadde satt pris på om mine 68 nermeste venner hadde gått sammen med 100 kroner hver og spleiset på denne til meg. På forhånd takk:)



Kanskje ikke så fin på dette bildet. Så den i Se&Hør av alle steder. Denne er fra Alexander Wang og heter Brenda.

xoxo Synne, var det ikke fint med masse linker og bilder?:)

fredag 18. september 2009

Ille, det er ikke tre ler, men en i og to ler, jeg ler. Ha ha ha!

For en dag! I dag har i grunn bare vært ille, jeg har:
Hatt samfunnsfagpresentasjon (og greide det).
Hatt samfunnsfagsprøve (og greide det ikke).
Løpt rundt vannet (og jeg juksa).
Fikk polio (og var tøff).

I helg skal jeg på Tråkk. Eller ikke, men kanskje det er mulig og uvisst. Kanskje jeg skal eller kanskje jeg ikke skal. Ja, nei, jo. Har lyst, men får besøk. Hva blir det til?
TO BE CONTINUED!

onsdag 16. september 2009

Hva begynner med L og slutter på ekser?

Gjett hva! I dag har jeg (*TAM TA TA TAAA*): Gjort masse lekser. Gjett hva jeg skal gjøre i morgen! (*TAM TA TA TAAA*): Gjøre enda mere lekser!

Skriver artikkel nå, den blir helt grei. Det er enda godt vi kan forandre på den senere. Føler jeg ikke skriver for noen om dagen. Er det egentlig noen der ute som leser det jeg skriver? Hallo?
I dag har Andrea bursdag. Gratulerer med dagen!

Er det ikke veldig koselig at dette var det beste bildet jeg hadde av henne?
Ja, ja. Tilbake til dyretesting.
xoxo Synne, snart utbrent:(

tirsdag 15. september 2009

Mye lekser mye moro (ikke med leksene daaa)- duh!

Etterhvert som det begynner å demre for meg hvor sinnsyyykt mye jeg har å gjøre (jeg antar dere også har det) så begynner jeg å miste motet. Oi, oi oi. Bare i morgen må jeg levere inn engelsk på Ulsrud greie,skrive hele artikkelen, gjøre engelsk - og fransklekse og begynne på KrF fremføringen hvis ikke er jeg i deep shit. Det handler egentlig ikke om at hele fritiden min går til lekser. Det handler mer om hvor mye det jeg gjør denne uka teller for for eksempel hvilken videregående jeg kommer inn på. Det er sykt! Det var ikke meningen å få deg til å tenke på hvor ille du ligger ann (jo egentlig).
Så da lurer du vel på hvorfor jeg sitter her å blogger når jeg heller burde ha sørgt for en trygg fremtid. Det gjør jeg også. Her er noen av mine bilder som hvertfall får meg i bedre humør:

Pelle gjør meg alltid glad!
En super jente,en super gutt (du får vri på hodet da).
Klestabber er alltid moro!
Pene klær er anda morsommere (også pene venner da)!
Og til slutt: Når jeg er føler meg viktig og stor:)
Lykke til videre med leksene!
xoxo Synne, trist men så glad:)

mandag 14. september 2009

Helga (Pedersen, ha ha ha), neida bare helgen

Dette har jo vært en hyggelig helg! Fredag var jeg og tok en synsprøve, som de fleste av dere vet. Jeg hadde minus 0,50 på det ene øyet og minus 0,75 på det andre. Eller,med andre ord: Jeg trenger briller. Blir ingen i morgen da, for har ikke bestemt meg for hvilke jeg vi ha ennå. Disse synes jeg er ganske kule da:

Liker disse Wayfarer-brillene.
Så det blir vel noe i den duren tenker jeg.
Har også vært i Sverige og kjøpt så masse godteri. Og heldige meg, fant verdes kuleste veske også. Litenog nett sak med Union Jack (intelligent!:P) i diamanter på. Også denne dødskule jakka da!:
(Funka ikke å kopiere eller lagre bildet, så linken er her)
Var også å besøkte min oldemor (mormorsmor) som jeg ikke har sett siden jeg ver baby. Fant ut at hun er like gammel som bestemor (pappas mor)! Mamma sin side av ligger en generasjon foran, eller noe:)
Der fikk jeg ganske fin Pilgrim smykker. Det er jo sånne dyre, så det var veldig snilt.
I dag skulle jeg ha leksedag,men hadde så mye å gjøre at jeg ikke fikk gjort noenting.
xoxo Synne, begynner å gå tom:)

fredag 11. september 2009

11.september

Jeg stjeler ideen til dagens innlegg litt fra Elin sin blogg.
8 år siden 11.september nå i dag. Da jeg var i USA, så var jeg på Ground Zero og på WTC minnemuseum. Der lærte jeg mye, dessuten er det noe av det verste. Museet var fullt av bilder av de som døde (drøyt 3000) og opptak vi kunne høre på fra blandt annet de samtalene redningsmannskapet hadde med hverandre og telefonsamtaler som ofrene på flyene hadde ringt til sine nære. Det jeg ikke visste (litt pinlig), var at de to flyene som krasjet inn i Twin Towers var kapret og menneskene på flyene var normale flypassasjerer. Jeg husker spesielt en av historiene jeg leste på minnesenteret. En far og en sønn som jobbet i tvillingtårnene hadde en telefonsamtale med hverandre. Sønnen jobbet vaneligvis nede i bygningene, mens faren jobbet oppe. Men akkurat da flyene krasjet inn var sønnen en tur oppe i bygningen og faren nede. Sønnen døde, og faren lever antagelig den dag i dag...

 Senteret (minnemuseet) vi besøkte.
Nå bygges det på Ground Zero.
(Trykk på bildene hvis du vil ha dem større).
I kveld går filmen World Trade Center på Tv2. Den skal jeg se!
xoxo Synne, hvil i fred (passer det, eller ble det litt klissete?:D) :)

torsdag 10. september 2009

Dagens

Da var denne dagen over også. Det er rart at selv om man har så utrolig mye lekser og så mye kjedelig å gjøre, så går tiden ganske fort. I dag var det aktivitetsdag på Abildsøbanen. Mitt lag (alle over Elin N på klasselista) vant alt vi var med i, det er vel ganske bra. Det ble dessverre ikke noe lærer mot elev kamp, men det betydde bare at vi kunne gå hjem tideligere. I morgen er det polio (gruer meg). Og der har jeg et tips. Siden sprøyta skal taes på overarmen, lønner det seg å ha på en t-skjorte, for har man på seg genser blir man nødt til å ta av hele når sprøyta skal settes. Husker det skjedde med meg på barneskolen en gang. Det var flaut. Også er det å løpe rundt vannet på tid. Skal nok sikkert gå fint det, jeg greie i hvet fall å gjennomføre:)
Dette er meg nå:

Status: Trøtt.
Lyd: Hører TvNorge i bakgrunnen og tastaturtrykkene.
Antrekk: Stor hettegenser og tights.
Temperatur: Er varm!
Hva er galt: Tørre lepper (og har vondt under høyre tommelfingernegl).
Hva er bra: Har funnet ut at vi ikke skal levere artikkel før på torsdag neste uke.
Har fått: Et teppe fra Rema og bobleplast.
Er snill fordi: Jeg har solcellepaneldrevet lampe på rommet.

Får vel gå tilbake til det store fjeset i stua mi...
xoxo Synne, kommer ikke på noe:)

mandag 7. september 2009

Dårlig tv og dyretesting

Da har jeg unnagjort ca halvparten av verdens lekser, men ikke egentlig lært noe nytt føler jeg. Har nettop sett på Tori and Dean "Home Sweet Hollywood". Har du sett det? Vet det er litt teit, men det underholdning på litt over midten på treet:)

Tori and Dean: Home Sweet Hollywood
Men,nå er det jo straks Grey's Anatomy, og det er jo ti tusen ganger bedre...
Så, vi begynte på artikkelen vår i dag. Den vi skal skrive på skolen. Jeg har valgt å skrive om dyretesting. Fyyy fader, det er mang fæle folk der ute. Dett visste du ikke om dyretesting...
- Kun i Norge foretaes det oven én million testinger på dyr i året. Vi er verst i Skandinavia.
- Det er i hovedsak rotter og mus som må lide fordi de er så billige, men også marsvin, katter og hunder er populære testere.
- Hvorfor fortsetter vi å teste på dyr når vi allerede vet at det ikke er bra å brenne ørene på en gris?
- Det finnes mange alternative testingsmetoder. Moderne teknologi og testing på frivillige mennesker er nesten bedre. For hvordan vet vi at en mascara har samme virkning på en hamster som på et menneske?
- En torturmetode dyr blir utsatt for er at de må løpe på en tredemølle. Går det for sakte får de elektrisk støt.
Det er mange fæle bilder der ute som er veldig sterke. Skal ikke legge ut noen av dem her nå. Det er lett å gjøre noe med testing på dyr. Kjøp produkter som IKKE ER TESTET PÅ DYR! Her er en kort liste fra dyretesting.no, jeg har kortet ned til de mest kjente produsentene.
RØD LISTE. DE SOM TESTER PÅ DYR:
Always
Colgate 
Compeed
Dove
Head & Shoulders
Herbal Essenses
Kanebo
Lacoste
Lilleborg (Lano, Solidox, Milo, Lano, Sunlight m.m)
Max Factor
Sunsilk
GRØNN LISTE. DE SOM IKKE TESTER PÅ DYR:
Chanel
Dobble Dusch
Estée Lauder
Hello Kitty
Nivea
Revlon
The Body Shop
Wella 
For komplett liste, og den oransje lista:
Da har i alle fall jeg sjerpa meg, og ser nå på hvem som har produser det jeg kjøper. Håper også at dere i alle fall kan kutte ut verstingene.
xoxo Synne, plutselig dyrevernaktivist:)

søndag 6. september 2009

Innlegg nr.50!

Jihuuu! Gratulerer til meg, som nå skriver mitt femtiende innlegg. Hadde vel egentlig ikke trodd jeg skulle holde på så lenge, men så blir man litt avhengig da. I dag har jeg bare vært hjemme med Agnes-Pagnes som er veldig søt om dagen. Hun kan hilse god dag, vise deg hvor stor hun er, vinke, krabbe mega-super fort og drikke av sugerør.
Jeg har vært å skjekka klassebildet, men det syntes neste ikke for det er så lite. Gleder meg til det kommer i posten, også gleder jeg meg til å se skolekatalogen (er det det det heter?). Så lurte jeg litt på om jeg skulle legge ut personbiildet mitt også tenkte jeg "ja", fordi alle kommer til å se det allikevel. Og nå har jeg glemt passordet og brukernavnet, så da ble det ikke noe bilde after all:(
Nå ble jeg sur. Har prøvd å laste opp bilder, men ÅHH JEG HATER BLOGSPOT! Og dette som skulle være en hyggelig bloggfest.
Har dere forreste sett at jeg har laget en sånn søke"greie" på siden av bloggen her? Var ikke det praktisk kanskje. Så, hvis dere en spent på om dere er nevnt i et innlegg så er det bare å søke på navnet sitt der, også kommer all innleggene med navnet ditt opp. Lurt? I know:)
Nå skal jeg ut å trille Pagnes, for hun skal sove, men hun ser ikke spesielt trøtt ut herifra. Vent, tar det tilbake. Hun gjespa akkurat.
Ye, ye. Får satse på en knakende bra innlegg på nr.100 da i stede for.
xoxo Synne, der smallt det!:) 

lørdag 5. september 2009

Kort, kort, kort!

Ja, da var det helg da. Ikke noe spesielt som skjer, men har planer om å sove mye. Må ta igjen litt søvn. Vi tok klassebilde i går, og klassen min er visst litt kul allikevel. Det ble tema, morgentema. Alle skulle stille i badekåpe og tøffler og pysjbukse, og mange gjennomførte. Men, personbildet mitt ble skikkelig ille. Vi fikk ikke lov til å se på det og bestemme om vi ville ta et nytt vi måtte bare gå. Jeg fikk et lite glimt av det da, men det ble ikke et spesielt bra bilde. Ja, ja. Jeg er ikke den eneste som tenker sånn:) Neste innlegg blir innlegg nr. 50. Da blir det fest! Kan man arrangere en fest på en blogg? Og, ja. Jeg skal snart gå over til blogg.no. Neste helg kanskje, men så er jeg blitt så vandt til blogspot.com så da tar ting litt tid.
God helg da, alle sammen!

xoxo Synne, lover et lengre innlegg neste gang:)

tirsdag 1. september 2009

Til hit med lekser:(

Rett fra tur i skogen til lekser, lekser og lekser. Det er det eneste jeg skriver om fordi jeg føler det er det eneste jeg gjør. Jeg har ihvertfall funnet ut at artikkelen jeg skal skrive på skolen skal handle om dyreforsøk. At noen dyr blir testet for at vi skal ha det bra. Det handler ikke bare om sminketesting, men også om at dyr blir testet for medisiner vi mennesker skal brauke. Hva veier tyngst? Et dyreliv, eller et menneskliv? Så skrev jeg spøkelseshistorien min. Den ble ganske bra, men ikke spesielt skummel. Mer en sånn "tenke" historie i grunn.

Har fått min første karakter i år. Fikk 5/4 (5 til 4, svak 5-) på et intervju jeg skrev på engelsk på Ulsrud. Greit nok det, det er jo etter videregående stadarer.

Nå må jeg dusje, for vi har ikke vann i morgen. De skal fikse noen rør i blokka eller noe. Skal ha med kake på skolen i morgen. Det skal bli nam.

Skulle gjerne ha blogget mer, men du vet. People to see, places to be. Ikke NÅ da.
Jaaa...

xoxo Synne, bussy bussy:)