onsdag 23. september 2009

Long time, no see? -I know...

Ja, nå har det sannelig blitt en stund siden sist, dessverre. Har hatt fullt opp med Tråkk i helgen (ja, jeg dro) og lekser, lekser og faktisk en del lekser. Neida, men det har ikke vært så ille nå som det har vært før. Fant forresten dette søte bildet da jeg rota meg bort på nettet her om dagen:


Er der ikke kult? Husker at jeg ville være Belle, selv om det var litt nedtur at hun ikke var blond:)

Tråkken var fin, også fikk jeg et fint merke. Har nettopp kommer hjem fra speideren nå. Bryn-guttene hadde en skikkelig morsom "dans" til Hot n' Cold (skrives den sånn kult???). Ellers var det kåseriskriving på skolen ajourd'hui (har franskprøve i morgen). Da jeg hadde skrevet det ferdig, så jeg at jeg hadde skrevet et leserinnlegg:) Ja, ja. Det årner seg nok.
Da jeg gjorde research til artikkelen min om dyretesting, kom jeg innom denne bloggen:


Ganske interessant:P

Også en ting til. Så på bilder fra årets Emmy Awards. Da fant jeg den fineste kjolen noensinne. Den var altså så fin! Det er bursdagsgaveønske nr.2!:


 Er den ikke bare fantastisk (ja, det er Mila Kunis fra That 70's Show)

Lurer du nå på hva ønske nummer én var? Ok, her er den. PS: Hadde satt pris på om mine 68 nermeste venner hadde gått sammen med 100 kroner hver og spleiset på denne til meg. På forhånd takk:)Kanskje ikke så fin på dette bildet. Så den i Se&Hør av alle steder. Denne er fra Alexander Wang og heter Brenda.

xoxo Synne, var det ikke fint med masse linker og bilder?:)

3 kommentarer:

  1. To av dine nærmeste venner har herved gått sammen og spyttet 200,- i veskepotten. :)

    SvarSlett
  2. Fint med et blogg - innlegg igjen :-)
    Ordner seg med 100,- herfra, nå mangler du bare 65 til...

    SvarSlett