torsdag 21. oktober 2010

Hullemaskinshull

Åh...nei. Det, det snør. Som i snø. Fra himmelen. Har veldig blandede følelsere rundt dette merker jeg, men er mest...trist. Det er jo bare 21.oktober. Og jeg har ikke vintersko eller vinerjakke, men har strikkejakke da. Heldigvis.

I dag var det OD, og jeg må si jeg hadde det moro. Jobbet hos pappa med å sette sammen permer til møbelkundene. Overraskende tilfredsstillende arbeid, jammen meg. Først klistra jeg på hullemaskinshull på tykke brosjyrer (som var for tjukke for hullemaskina, så jeg måtte feste på transpatente (?) cellofanstrimler (?) på sidene slik at de kunne smette inn i ringpermen). Etter at dette var gjort på kanskje 200 brosjyrer begynte den virkelige jobben. Da skulle jeg sette sammen permer med skilleark, innholdsfortegnelse, forsider og brosjyrer fra alle sammarbeidspartnerene til EFG. Det høres kanskje kjapt og greit ut, men jeg var det fra halv 10 til 2 og jeg fikk bare festet på hullemaskinshullene og laget 20 permer (som jeg syntes er ganske bra). I tillegg måtte jeg jo også hulle alle brosjyrene som ikke fikk transparente (?) hullemaskinshull. Det ble en del hull, men det var relativt moro. Hadde selskap av to andre hyggelige Foss-jenter også, så det fint. Laks spiste jeg og.

Håper alle andre hadde en fin OD-dag også. Her er foresten mine nye Gaga-favoritter som jeg glemte å legge ved i forrige innlegg:

Lady Gaga: Teeth: http://www.youtube.com/watch?v=vk5vRoc0_nk
Morsom og annerledes sang med edge (kanskje ikke noe nytt?). Får litt "la oss kjempe i kamp og male på krigsmaling dere - følelse".
Lady Gaga: Dance in the Dark: http://www.youtube.com/watch?v=TVCCjSGcnZE
For et hææærlig refreng; "Baby loves to dance in the dark, 'cause when he's looking she falls apart". 
Lady Gaga: Speechless: http://www.youtube.com/watch?v=oKH6TvTqw5I
Får skikkelig norsk rock - vibber av introen. Kanskje ikke egentlig en så veldig fin sang, men den var så fin på konserten, så den får bli med.

Dette ble et wasavissvassinnlegg dere. Jeg er trøtt.

xoxo Synne, tiddelibom:)

3 kommentarer:

  1. Ja til flere innlegg. ;)

    SvarSlett
  2. Du er sikkert for opptatt med FB..! :D

    SvarSlett
  3. Flere innlegg, flere innlegg !

    SvarSlett