tirsdag 12. april 2011

Radio Norge

Jeg må si at Marc Cherry, han er er svært, svært, svært dyktig mann mine venner. Jøssameien, for en heseblesende-jeg-har-hjertet-så-høyt-i-halsen-at-jeg-nesten-kveles-episode. Pheu!

Dagen i dag har blitt (u)flittig brukt til å lese til mattetentamen. Skal øve mer i morgen. Må øve mer i morgen, herregud. Nå merket jeg at jeg gruer meg litt til heldagsen. Sannsynlighet, trigonometri, grafer og ulikheter går fint. Jeg sliter mer med algebra og eksponensiell vekst og potenser og sånt. Vanskelig. I tillegg har jeg brukt dagen til å ringe inn på alt som har vært mulig å ringe inn på på radioen. Jeg har hørt på Radio Norge i hele dag mens jeg har øvd, og der er det mange konkurranser. Det har gått i alt fra Variasjonstelefonen til Kjønnsduellen til De hemmelige sangene til Musikkåret. Musikkåret i år var forresten 1998. Og jeg har deltatt i en konkurranse hvor man kan vinne Norrøna-fleece til hele familien. Jeg håper jeg vinner. Jeg gjør nok det. Jeg er veldig dyktig når det kommer til fleece.

Uansett, oppfordrer alle som også har studiedag i morgen til å høre på Radio Norge. De har latterlige nyheter, men fin musikk og mange innringermuligheter. Eller dere kan skulke. Dere som ikke har lesedag altså, men som jobber eller er på skole. Radio Norge er verdt det.

xoxo Synne, nesten frisk:)

1 kommentar: