fredag 15. april 2011

Radio Norge Vol. 2

Jah, jeg vet ikke om dere fulgte rådet mitt jeg? Ikke det om å kidnappe et barn, men det om å høre på Radio Norge. Da hadde dere nemlig hørt meg klokka kvart på 12 på torsdag. Så det lønnte seg visst å ringe i ett kjør. Nå skal dere få høre hvordan dette overraskende viktige øyeblikket i livet mitt artet seg: Radio Norge - Kim med den spesielle radiostemmen sier at man skal sende melding hvis man har opplevd noe hyggelig i dag (les: på torsdag) eller noe som har gjort deg glad (dette pleier vel oftest å gjelde samme sak). Jeg kaster meg over mobilen og tekster febrilsk at jeg har lesedag til mattetentamen og at jeg våknet opp til kanelgrifler og horn for å gjøre dagen lettere til Radio Norge - Kim med den spesielle radiostemmen. Så går det kanskje 30 sekunder og telefonen min ringer. Jeg tar den og hører "Hei! Dette er Kim (les: Radio Norge - Kim med den spesielle radiostemmen) fra Radio Norge som ringer. Hva har du opplevd i dag som har gjort deg glad?" Oppegående som jeg er skjønner jeg jo at han vil jeg skal si det jeg skrev i meldingen så jeg gjør det. Han spør meg hvem som hadde ordnet dette, jeg svarte mamma, han ønsker meg lykke til og jeg takker. Så går det 2 minutter og jeg hører min egen utrolig pipete stemme på radioen si akkurat det jeg sa til Radio Norge - Kim med den spesielle radiostemmen for en liten stund siden.

Ganske fantastisk? Ja, om jeg får si det selv så var det litt av en opplevelse. Jøssameien. Og jeg må også få beklage til alle dere som noen gang har hørt meg snakke. Og spesielt til dere som må høre meg snakke hver dag. Jeg forstår nå at dere ikke har det lett.

I dag har jeg vært på bukseshopping. Det er ikke lett. Jeg har prøvd sikkert 10-15 bukser for jeg er ikke på jakt etter "bare en bukse". Jeg er på jakt etter Buksa. Jeg trenger en ny favorittbukse å forgude etter at min gamle revna. Jeg endte dessverre bare opp med en sånn tightsbukse fra Vero Moda som jeg egentlig ikke er så begeistret for, men jeg har hørt mye fint om dem, så jeg gir den en sjangse. Kanskje revlusjoneres bukseverdenen for meg. Men den blir nok ikke Buksa. Den jakten er såvidt påbegynt.

Jeg var også på Tonica Vintage på Majorstua/-en. Der kjøpte jeg meg et par supahfancy vintage fiskeøredobber. De er rå. Jeg er så uutholdelig kul jeg altså. Som radiopersonlighet med fiskeøredobber. Det tar bare helt av.

Dette er meg på 17.mai for tre år siden. Man nå være eksepsjonelt smart for å forstå hva dette bildet gjør i dette innlegget. Den store frosken til høyre i de høyst usannsynlige syrefargene vant jeg i en av de maskinene man aldri vinner noe i. De med klype som man styrer og griper en bamse som alltid glipper. Men denne gangen gikk det altså. Og i tillegg i en maskin med store bamser. Det var mitt livs vinnerøyeblikk. Som sagt, jeg er umennesklig.

Men da gjenstår det vel bare å ønske alle en god påske og en god påskeferie. Så god påske og god påskeferie. Hilsen meg og Radio Norge - Kim med den spesielle radiostemmen. Jeg vet egentlig ikke om han vil at du skal ha en god påske, men jeg regner med det. Han er nok en hyggelig fyr.

xoxo Synne, påske...hare:)

1 kommentar: