tirsdag 16. november 2010

Og du som ikke engang liker tyggis...

Som dere sikkert vet er jeg ikke tidenes mest hyppige kinogjenger. De siste fem årene har jeg kanskje vært på kino tre ganger (OMG! Særr, tuller du? Og du som ikke engang liker tyggis, shit du er raaar as). Men, dagens kinovaner blir sett på med skepsis fra en som meg. Jeg syntes det er veldig rart, denne greia med at man skal se alle filmene som er på kino, enten man liker den typen filmer eller ikke. Det er jo kult med kino, misforstå meg rett, men den greia med at man skal se alle filmene som går uansett hva; njaaa, vet ikke helt.

Denne rare blandingen av at jeg er et filmmenneske, men ikke et kinomenneske kan by på problemer. Jeg har for eksemple ikke sett verken Twilight eller Avatar (OMG! Særr, tuller du? Og du som ikke engang liker tyggis, shit du er raar as).

Nuvel, i dag hadde jeg mateprøve. Den gikk slik det måtte gå - dårlig. Det går helt greit da, for neste år skal jeg ta S1, og rådgiveren fortalte meg at de som går fra T1 til S1 går opp i karakter. Så ta den, realfagsneerdza.

Jeg gleder meg til bursdagen min. Selv om man ikke liker å innrømme det elsker alle å være i fokus, i alle fall èn dag i året.

xoxo Synne, må begynne på norskpres:)

1 kommentar: