torsdag 11. november 2010

Årets grådige

Jeg er en materialistisk liten gris. Derfor har jeg allerede en milelang ønskeliste:

Nemi-bok nr. 6: Monstermaskinen: Jeg er en ivrig Nemi-bok samler og ønsker meg en dag den komplette kolleksjonen (hvis man kan kalle det det). Derfor må jeg ha det nyeste tilskuddet.

Hvor mange brødre har Obama?: En ny bok i unyttig kunnskap-bokserien. Også er kjært samleobjekt. Og en fin dobok.

Vintersovepose: Ho-ha-aha! Sporty, matcho, friskus! Som den erfarne villmannen jeg prøver å bli trenger jeg en robust og tjukk sovepose til å holde meg varm når jeg er tøff og sover ute om vinteren. Dessuten varer den sikkert livet ut, så det er mer en investering enn viss-vass. Jeg er bare så fornuftig.

Grevling: Åh, hvor koselig hadde det ikke vært med en liten grevling som kunne bodd her hos meg? Vi kunne ha blitt bestevenner, sett på Bones sammen hver torsdag og delt en smoothie fra samme glass med forskjellige sugerør. Neida, jeg tenker ikke på grevling i taket-grevling, men en ho-ha-aha! Sporty, matcho, friskus! grevling. Med andre ord et regntrekk til soveposen. Man blir ikke skikkelig villmann uten det rette utstyret.

EOS-stick: Som den EOS-avhengige stuten jeg er var gleden stor da de lanserte leppomaden i "pinne"form i tillegg til egget. Dette ble nok høyst sansynlig bestemt av EOS-utvalget (hoho) Så det må definitivt legges til i samlingen.

Ørepropper (Apple eller Skullcandy): De gamle iPod-proppene er dumme og dårlige og fæle. Så det hadde vært fint med ett nytt par. Kanskje i en fænsy farge til og med?

Helikoptertur: Noe jeg har kjempelyst til, men som overhodet ikke haster. Jeg kan godt få det når jeg blir 40, samme for meg, jeg har bare så innmarri lyst til å fly i helikopter. Først vil jeg over en by, også over vakker natur. Et eller annet naturreservat eller ei vidde. Gjerne på vestlandet.

Opplevelser: Jeg er kanskje maretialistisk, men jeg setter også stor pris på opplevelser. Minnene er like fine å pynte med som ting.

Dett var dett. Årets gi meg gi meg-liste. Syntes den er fin jeg.

I stad bestilte jeg tre bøker på nett. Hele 3 dere, BØKER. Som i den typen man leser i. De passer alle inn i samlingen min av motelitteratur. Vil dere vite hvilke? Selvfølgelig:

50 shoes that changed the world (oppfølgeren til "50 dresses that changed the world")
The Little Black Book of Style (oppfølgeren til "The One Hundred: A guide to the pieces every stylish woman must own)
A year in high heels (oppfølgeren til "How to walk in high heels: Girl's guide to everything").

Så nå får jeg masse koselesebøker som jeg kan kosemomse meg med i jula. Jeg liker ganske godt å lese på engelsk, selv om jeg ikke skjønner alle ordene, får jeg med meg essensen og jeg blir betydelig bedre i språket. Vinn-vinn:)

Jeg er bare så sykt intelektuell.

Nei dere, hadet oksidasjon, hallo senga.

xoxo Synne, tingtingting:)

2 kommentarer:

  1. Syntes jeg ser for meg deg og grevlingen ja.

    SvarSlett
  2. Ja, tror du virkelig grevlinger liker smoothie..?! ;D Får lage en meitemark-smoothie, da. (Ja, jeg måtte google hva grevlinger spiser.)

    SvarSlett