mandag 29. juni 2009

Livet paa Vestkysten!

Hva!? Ingen kommentarer paa forrige innlegg?! Naa ja, er i alle fall naadd L.A. Har shoppa saa mye, dere skal bli saa misunnelige paa alle fiiine klaerne! I dag var vi paa Santa Monica Pier. Det er en strand med tivoli og masse mennesker og veldig varm sand. Gleder meg kjempemasse til vi skal til Universal Studios, Warner Bros og paa kjendisbusstur. Skulle onske jeg fikk lagt inn bilder, men det funker jo selvfolgelig ikke naar jeg bruker hotellets data.

Det er saa digg, fordi det foles som om jeg har vaert her kjempelenge, og ennaa er det masse tid igjen! Har dessverre ikke sett noen storre stjerner enn Tiger Woods til naa (og selvfolgelig den neste store rapstjernen Dre Don vi motte paa Times Square), men jeg venter i spenning!

Skal oppdatere dere mer snart.

xoxo Synne, laxern i L.A.:)

fredag 26. juni 2009

Live from New York, baby!

Status:

Form: Sliten i beina.
Opplevelser: Sett Times Square, 5th Avenue (HELE!), starten paa Central Park og Frihetsgudinnen.

For det foerste, det er helt umulig aa puste her! Det er eksos og mennesker og svette og hoeye hus overalt. Man ser ikke sola for bare skyskrapere, her blir jeg i alle fall ikke brun. Men, jeg skal ikke klage:)
I dag saa jeg en kjendis. Hadde ikke trodd jeg skulle se en foer i Los Angeles, men jeg saa *TAM TA TA TAAA*: Tiger Woods. Saa Frihetsgudinnen, men ganske langt unna. Vi tok Staten Island Ferry forbi den, saa vi stoppet ikke paa oeya. Staten Island er kjedelig! De har bare en baseball -arena og en daarlig Deli. Vi saa ikke Times Square foer i dag, men det viste seg at vi har bodd like ved hele tiden! Har dessuten shoppa masse. En veldig kul Michelle Obama-t-skjorte.

I morgen er det off til Los Angeles. Jeg gleder meg, kanskje det er muligheter for litt brune ben der. Blogger senere, i L.A.

xoxo Synne, new yorker:)

søndag 21. juni 2009

Kongefamilien har trampoline i hagen bak huset.

Ja, ja nå er det nedtelling. Om 2 døgn så har jeg blitt kjent med en brøkdel av New York jeg:) Skal blogge mer enn én gang tror jeg. Så dere får komme innom bloggen OFTE!

Bestemor og Henny kom på besøk lørdag og dro i dag. Vi var på slottet (men du vet, been there, done that, have the t-shirt, wore it out). Så neida så. Men noe interessant lærte jeg av guiden der:

- Møtet mellom kongen og statsrådene varer kun i 15 minutter og er hver fredag.
- Teppet i speilsalen er 40 kvm stort.
- Märtha har eget sekretæriat i nederst etasje.
- For en stund siden fant kongefamilien noen lysekroner på loftet.

Interessant, eller hva?

xoxo Synne, har ikke reisefeber ennå:)

fredag 19. juni 2009

Ferie

Ja, da var karakterene overstått og det er FERIE! Deler gladelig mitt snitt med hele bloggverdenen 5,2! Er så stolt av meg selv:) Diktlesiningen gikk fint den. Forresten, skal blogge fra USA:) Skal finne en internettcafé minst én gang, så da kan dere misunne meg fra lille, ostehøvel Norge! Var ikke det en god nythet så vet ikke jeg altså. Skal være flink til å blogge i sommer også sånn at dere kan holde dere oppdatert.
Mine største sommerplaner:

- USA og Los Angeles
- Jølster på vestlandet
- Herregårdsferie i Sverige

Ikke bli sur på meg selv om jeg sikkert har glemt noe:)
Hva synes dere om det nye bildet på siden her? Fint, ikke sant?

xoxo Synne, sommerklar:)

torsdag 18. juni 2009

Taler og gåter

Nei, greier ikke å legge inn bilder i dag heller. Skulle kanske ha valgt blogg.no og ikke blogspot? Skal lese dikt og si noen ord i aulaen i morgen. Ha ha, kanskje jeg skal ta diktet fra forige innlegg:)? Neida, "Den ene dagen" heter det og er av Inger Hagerup. Skulle ha sendt det til Mona og Stine, men fronter er jo helt kokk.

La meg få gi dere en liten gåte (fikk den av Elin H):

De rike trenger det
De fattige har det
Hvis du spiser det, dør du.

Hva er det?
Må ærlig innrømme at jeg ikke er så oppdatert på gåtefronten, så dette er kanske noe all vet? Jeg vet ikke jeg:)

Har fjernet musikken nederst på siden, kanskje det dukker opp etterhvert, kanskje ikke:D

xoxo Synne, alltid like mystisk:)

onsdag 17. juni 2009

Lederavslutning

Åååå! Jeg greier ikke å legge inn bildene fra lederavslutninga i dag:( dumme bloggen. Ja, ja. Skal prøve igjen i morgen. Jeg kan i alle fall legge inn et dikt. Vi vant diktkonkuransen på lederavslutninga (ja, speideren) med dette diktet:

Bølgene svømte hånd i hånd
skyene knyttet kjærlighetsbånd.
Jeg så på deg med stort begjær
du hadde badebukse i skinn og lær.
Du åpnet en stor vaselinboks
som viste seg å være intimvoks.
Påsmøringen gav meg hjertebank
-tiden gikk, moralen sank.
Med ett forsvant all trofastehet
du var en elskovens profet.

HA HA HA! Hvis ikke det var morsomt da vet ikke jeg:)
Dette er ordene vi måtteinkludere i diktet:

Elskov, hånd i hånd, kjærlighetsbånd, trofasthet, hjertebank, begjær, skinn og lær, intimvoks og vaselinboks.

Hva synes dere? Kommenter gjerne:)

Det var SÅ hyggelig, gleder meg til neste gang.
Husk å besøke
http://www.kajaringerike.blogg.no/ for fæle bilder av meg, en sang og annet moro!

xoxo Synne, Norges nye poet:)

mandag 15. juni 2009

AC/DC og andre internasjonale kjendiser

I dag har jeg vært på AC/DC konsert. Helt sant, i bilen utenfor Valle Hovin. Det teller like mye som faktiskå være inne på stadionen det. Hørte to halve sanger og én hel. I morgen er det bursdag hos Alida. Har ikke være på god gammeldags bursdag siden *tenker*, siden jeg ikke husker. Jeg skal altså spise så mye aioli og grønt brød. Jeg tror maten fra Alidas bursdager står for circa halvparten av min kroppsvekt.

Det er ikke no' mer skole igjen nå. Det er bare litt psykisk helse, film, rydding og karakterkort. Jeg er ferdig med fag. Om et år da skal jeg begynne på videregående til høsten, herregud. OGSÅ FÅR JEG KORTET PÅ FREDAG!!!

I dag møtte jeg en kjedis. Geir Helljesen fylte bensim på Statoil på Østensjø. Jeg har det på film, har tenkt å selge det for masse penger så alle bud tas i mot.

http://no.wikipedia.org/wiki/Geir_Helljesen

Kan ikke kommepå noe mer å skrive egentlig, jo! Jeg får så få kommentarer så derfor skal keg stille et spørsmål i slutten av innlegget sånn at dere har noe å svare på! Var ikke det smart kanskje (har rappa det litt fra Andrea og Elin da men).

Hva var den forrige karakteren du fikk?

xoxo Synne, Geir-fan!

fredag 12. juni 2009

2,5,3,1,16,14,1

Nå skal jeg blogge de siste to minuttene av 12.juni (den klokka på bloggen er helt kokk så ikke stol på den).

Ja, hva har skjedd? Husker ikke engang (skrives det i et ord?) sist jeg blogga, så det er jo et fint tegn. Fikk karakter på lua mi og logoen, men jeg tror den er feil så jeg må snakke med Silje. Om bare én uke så har jeg fått karakterene, sommerferien har nettop startet og jeg pakker til USA. Dessuten kommer betemor på besøk, men deter mye å gjøre til den gang. Her er noe av det som jeg må få overstått før fredag:

-2 bursdager
-5 skoledager
-3 halve dager med psykisk helse
-1 søknad må leveres
-16 skolebøker skal leveres inn
-14 halvårskarakterer skal mottas
-1 mattetentamen skal rettes

Og endå finnes det sikker mer.
Skal blogge litt i morgen og (eller, det kan jo være i morgen som egentlig i dag, men det kan også være i morgen som akkurat om et døgn, det kommer jo helt ann på om man ser på dette som blogging for 12. eller 13. juni).

Skal se FanThomas nå og (jeg vet, omg har ikke sett den ennå!).
Lykke til i NM (selv om dere ikke får lest dette), skal følge med på nettsidene.

PS: For de av dere som har vansker med å legge inn kommentarer, nevner ikke navn, så er et bare å trykke på der det ståt x kommentarer også leggen man inn en kommentar. Skroll nedover på siden. Man kan legge inn som anonym, men man kan også linke til sin egen blogg eller hjemmeside.

xoxo Synne, snart sommer:)

mandag 8. juni 2009

Kanoootur.

Ja, da er det kanotur i morgen. Jeg gleder meg, la meg få presentere menyen:
- Frokost: Husker ikke.
- Lunsj: Egen brødmat.
- Middag: Innbakt pizza.
- Dessert: Bløtkake (SÅ FLAUT I TIMEN!)
Nammm. Skal pakke i dag. Lina sa vi bare kunne ha 30L sekker. Det skjer nok ikke, tror nok ikke hun mente det helt heller. Skal prøve å pakke lite, det er jo positivt å greie å pakke lite, men med det nødvendige. Ikke som sånn Elin Nørve, som skal ha med 3 hettegensere (eller no') og 2 supertrøyer. Det er ærlig litt i overkant (sorry), men jeg skjønner at noen trenger mye for å overleve. Vi skal være borte i 26 timer, hvor ille kan det bli?

Nå var det noe jeg skulle blogge om, men så har jeg glemt det. Det er jo dumt,fordi det var noe veldig smart.

Alle andre har så lite lekser (ingen faktisk), men JEG må skrive en søknad til å ta engelsk 1 året på VGS OG skrive en tekst fordi jeg vipper i norsk skriftlig. Hvofor må jeg skrive når det er hennes skyld at jeg vipper? Ok, kanskje litt slemt det der. Ye, ye:)

xoxo Synne, snakker i telefonen og blogger:)

fredag 5. juni 2009

Sjø og Aqua (ja vann ikke sant).

Ja, da var sjøskolen overstått. Neida, men det var fint det altså. Vi kom på nest-jumboplassen da, men. Nå er det bare så bra skole igjen da. Ingen lekser (håper jeg) og ingen prøver (håper jeg). Skal bli veldig bra. Gruer meg til kortet, håper at det går fint, og det tror jeg vel i grunnen óg. Jeg har fortalt om de nye RayBan brillene mine? Svarte og røde, veeelidig fine altså. Femte par, satser på ny verdensrekord, selvfølgelig (i antall par RayBan Wayfarer).

Ny FanThomas i dag. Den var ikke så verst, Vendela er bare så hysterisk, skikkelig bra. Det er sjuende episode av ti. Tenk, det er snart slutt. Kan noen fortell meg hvordan jeg da skal kunne le hver fredag etter skolen?

HAR dere hørt den nye Aqua sangen. Den er bra den, hører masse på den, 'Back to the 80's'. De skal visst gjøre comeback, men jeg tror de bare har turné i Danmark (med trykk på a og ikke n). La meg få æren av å linke:

http://www.youtube.com/watch?v=gz8loLIYc2Q

Ingen planer for helgen, men har et 1000 kroners gavekort på BRIO i byen (ja, jeg vet) så har tenkt å oppfylle barndomsdrømmen og skaffe meg Sims 3. Får håpe de ikke er utsolgt. Det blir bra, endelig skal jeg bli en Sims-o-holicer.

PS: Har ny spilleliste nederst på bloggen. Litt friske sanger:)

xoxo Synne, på vei til 80-tallet:)

tirsdag 2. juni 2009

Sommer og sjøskole!

Hei:)
Ja nå har det vært lenge, og jeg skal bloggen, men først må jeg linke tilen hjemmeside:

www.akinator.com

Det er der rareste. Man tenke på n person, hvem som helst. En fiktiv person, en i familien din eller en kjendis (det synes jeg er morsomst, prøv å tenk på en ganske ukjent en). Du blir stilt spørsmål om personen, og akinatoren greier å gjette hvem det er! Det er helt utolig, du svarer riktignok på noen spørsmål, men den gjetter det så fort! Du må sjekke den ut!

Det er skikkelig kort til sommeren nå, det gikk nettopp opp for meg. Denne uka, neste også den etter der så er det SOMMER! Jeg gleder meg, er skikkelig lei av skolen nå i grunn. Også er det masse morsomt som skjer i mellomtiden. Kanotur, sjøskole (moro?) og fridager på grunn av en mann som lavde for 2000 år siden. Kjempedigg:)

Har ikke linka til den siste FanThomasen, men nå er det vel på tide at dere finner den selv. Hadde også satt pris på litt flere kommentarer, det er bare positivt (fra de fleste). Dessuten har jeg funnet en annen kul nettside; lookbook.nu. Der var det masse inspirasjon å hente. Skikkelig morsomt å se.

I morgen er det altså sjøskolen. Jeg trodde sjøskolen var noe aka Sjømannskirken fra Norge i USA. Altså at det var en skole for barn fra et annet land, der tok jeg kraftig feil. Vi skal seile og lære om sjøvettregler. Jeg leste også noe om konpper og stikk (speiderknuter, tror jeg) noe jeg ikke kan selv om jeg skulle det.

Det var vel en solid blogging?
xoxo Synne, sommerklar:)