mandag 15. juni 2009

AC/DC og andre internasjonale kjendiser

I dag har jeg vært på AC/DC konsert. Helt sant, i bilen utenfor Valle Hovin. Det teller like mye som faktiskå være inne på stadionen det. Hørte to halve sanger og én hel. I morgen er det bursdag hos Alida. Har ikke være på god gammeldags bursdag siden *tenker*, siden jeg ikke husker. Jeg skal altså spise så mye aioli og grønt brød. Jeg tror maten fra Alidas bursdager står for circa halvparten av min kroppsvekt.

Det er ikke no' mer skole igjen nå. Det er bare litt psykisk helse, film, rydding og karakterkort. Jeg er ferdig med fag. Om et år da skal jeg begynne på videregående til høsten, herregud. OGSÅ FÅR JEG KORTET PÅ FREDAG!!!

I dag møtte jeg en kjedis. Geir Helljesen fylte bensim på Statoil på Østensjø. Jeg har det på film, har tenkt å selge det for masse penger så alle bud tas i mot.

http://no.wikipedia.org/wiki/Geir_Helljesen

Kan ikke kommepå noe mer å skrive egentlig, jo! Jeg får så få kommentarer så derfor skal keg stille et spørsmål i slutten av innlegget sånn at dere har noe å svare på! Var ikke det smart kanskje (har rappa det litt fra Andrea og Elin da men).

Hva var den forrige karakteren du fikk?

xoxo Synne, Geir-fan!

1 kommentar:

  1. 6' i historie. ( det er ihvertfall den jeg velger å huske ).

    SvarSlett