fredag 5. juni 2009

Sjø og Aqua (ja vann ikke sant).

Ja, da var sjøskolen overstått. Neida, men det var fint det altså. Vi kom på nest-jumboplassen da, men. Nå er det bare så bra skole igjen da. Ingen lekser (håper jeg) og ingen prøver (håper jeg). Skal bli veldig bra. Gruer meg til kortet, håper at det går fint, og det tror jeg vel i grunnen óg. Jeg har fortalt om de nye RayBan brillene mine? Svarte og røde, veeelidig fine altså. Femte par, satser på ny verdensrekord, selvfølgelig (i antall par RayBan Wayfarer).

Ny FanThomas i dag. Den var ikke så verst, Vendela er bare så hysterisk, skikkelig bra. Det er sjuende episode av ti. Tenk, det er snart slutt. Kan noen fortell meg hvordan jeg da skal kunne le hver fredag etter skolen?

HAR dere hørt den nye Aqua sangen. Den er bra den, hører masse på den, 'Back to the 80's'. De skal visst gjøre comeback, men jeg tror de bare har turné i Danmark (med trykk på a og ikke n). La meg få æren av å linke:

http://www.youtube.com/watch?v=gz8loLIYc2Q

Ingen planer for helgen, men har et 1000 kroners gavekort på BRIO i byen (ja, jeg vet) så har tenkt å oppfylle barndomsdrømmen og skaffe meg Sims 3. Får håpe de ikke er utsolgt. Det blir bra, endelig skal jeg bli en Sims-o-holicer.

PS: Har ny spilleliste nederst på bloggen. Litt friske sanger:)

xoxo Synne, på vei til 80-tallet:)

2 kommentarer:

  1. AQUA!! JEG DIGGER SANGEN! :D Ikke en dag uten back to the 80's.

    SvarSlett
  2. Hm... Jeg lurer på hvem som vant sjøskolen jeeg? HAHAHA!

    Neida, skal ikke erte deg, fin blogg Synne :)
    www.stinewalquist.blogg.no

    SvarSlett