mandag 20. juni 2011

Vitsen

Åh, jeg eeelsker Someone like you med Adele. Den er helt utrolig, og jeg bare eeelsker at hun begynner å gråte på slutten av fremføringen, herregud, helt rått. Jeg er helt hekta på denne sangen for den er bare så utrolig fin. Har det på akkurat samme måte som jeg hadde det med The Story med Brandi Carlile. Det er bare så fine stemmer og fin melodi og fin tekst og alt er bare trist og fint og bra. I tillegg til denne er jo hele Born this Way - albumet på konstant repeat på iPoden. Selvfølgelig.

Siden skoledagene er ganske korte om dagen tilbringer jeg gjerne tidlig ettermiddag foran tven, og ser på gamle tv-serier. Nuvel, gamle og gamle. Forrige uke hadde jeg en Sex og Singelliv - periode på to - tre dager, så en Entourage - helg, og nå er jeg hekta på Dirty Sexy Money. Gud, den serien er helt fantastisk, og jeg skjønner virkelig ikke at den hadde så lave seertall at serien måtte legges ned etter bare to sesonger hvor den siste episoden i sesong 2 var helt ulidelig spennennde. Hvis jeg engang får masse dirty sexy money er det ingen tvil om at de skal gå til en sesong 3 av den serien. Og selvfølgelig til alle de fattige gatebarna i Russland og isbjørnenen på Arktis.

Vitser. Vitser begynner å gå skikkelig ut på dato. Jeg kunne ønske at jeg fortsatt kunne le av vitser, men det gjør jeg ikke. Det er så mye...teit. Verden trenger en mann eller kvinne som kunne lage noen skikkelig bra vitser.

Hva sa trønderen da han så en liten unge spille kornett i musikkorpset 17. mai?

"Kor nætt!"


I rest my case.

I morgen er det fri. Da skal jeg rydde i gangen, se mer på Dirty Sexy Money, drikke Tropicana with extra pulp og høre på Adele. Og kanskje finne på noen bra vitser.

xoxo Synne, har fått to myggstikk:(

1 kommentar: