tirsdag 14. juni 2011

En idyllisk helg i Moss

Ah, nmnmnmnmnmnmnm, for en flotters helg. Patruljene gjorde det så utrolig bra, og Bryn fikk sin beste plassering i NM noensinne (så vidt jeg vet). Jeg føler meg så priviligert som får lov til å være med på slike ting. Jeg vet at det finnes mange som tenker med skrekk på å ligge på liggerunderlag mot en klumpete bakke, maur på brødskiva og kalde netter i sovepose, men jeg elsker å ligge på liggeunderlag fordi da vet jeg at jeg kommer til å våkne i naturen den neste morgenen og jeg elsker maur på brødskiva fordi da føler jeg meg tøff (selv om jeg kanskje ikke er overbegeistrer over alle insektene som er der ute) og jeg elsker kalde netter i sovepose fordi da vet jeg at jeg er på tur og at jeg er speider. Jeg elsker å være et forbilde for yngre mennesker, og jeg vet at de ser opp til meg fordi jeg selv har sett opp til mine ledere. Og jeg elsker å prøve å være en flink rådgiver og hjelpe barna mine fordi (ja, jeg vet at dette er en ekstrem klisjé) det gir meg så mye. Men noe av det jeg liker alle best ved å være speider er det at jeg får lov til å si det til alle andre. Jeg får lov til å være litt nerd og ikke minst motbevise enhver fordom som jeg vet at mange mennesker har mot speidere. Jeg elsker å vite mer og å ha mer å gi og tilby. Jeg elsker å vite at hvis noen skulle bli syke så har jeg om ikke all, men i så fall noe av kunnskapen om hva jeg skal gjøre for å hjelpe dem. Speideren har virkelig lært meg at kunnskap er makt og derfor suger jeg til meg alt jeg kan lære meg på speiderturer fordi jeg vet at det gir meg mer og gjør at jeg har mer å gi.

Tjohei! Det ble litt lengre enn jeg hadde tenkt, men som jeg jo har nevnt over; jeg elsker å fortelle folk at jeg er speider og å skryte av alt jeg kan på grunn av det.

Men fra, ja jeg kan vel nesten kalle det propaganda, til hverdagsliv. Må køye, skal på skolen i morgen og skal for en gangs skyld prøve å våkne uthvilt. Haha, særlig...

Så forresten pilotepisoden til Entourage i stad (jeg elsker pilotepisoder, de er så fine), hadde glemt hvor fantasisk den serien er. Se den, flottflott.

xoxo Synne, tjohei:)

2 kommentarer:

  1. Det ER kult at du er speider. I'm scout and proud, lizzm. (Det var et mye bedre rim enn det rimet ditt.) ;D

    SvarSlett
  2. Så vakkert skrevet!

    SvarSlett