tirsdag 4. oktober 2011

Pop

Som noen av dere kanskje vet liker jeg å nerde på imdb.com noen ganger og se trailere. Konklusjonen min er at det finnes veldig mange filmer. Og jeg vil så gjerne se dem alle!

Paycheck med Ben Affleck og Uma Thurman for noen uker siden. Svært, svært god. Litt for komplisert til å forklares her, men kort sagt handler den om en mann som har opplevd fremtiden uten å vite det helt sikkert selv fordi minne hans er slettet. Han har lagt igjen 11 (?) gjenstander til seg selv uten noen instruksjoner om hvordan han skal bruke dem og hvorfor han trenger dem. Spennende!

Nå over til listen av de jeg ikke har sett men vil se, skal prøve å ikke være like langtekkelig som jeg vanligvis er. Har bare så lyst til å se dem. Nå.

Extremely Loud and Incredibly Close
En liten gutt finner en nøkkel hans far har lagt igjen tl han. Faren døde i 9/11, og den lille gutten må ut å finne låsen. Virker som en søt film, og det hjelper jo også at den lille gutten er ganske sjarmerende.

50/50
En ung mann finner ut at han har fått kreft, og vet ikke helt hva han skal gjøre. Innvolvert er selvfølgelig en tullete kompisen og den pene dama. Jeg tror der er en kvalitetsfilm, selv om den kanskje virker litt fjåsete.

New Year's Eve
Dette er filmen vi alle kommer til å løpe til kinoene for å se ganske snart. Det er den klassiske chick flicken, og utifra traileren virker det som filmen er prikk lik Valentine's Day, men høytiden er byttet ut. Det er det samme mønsteret av historier som vikler seg inn i hverandre og den er stappa med kjendiser. Det er til og med noen av de samme folka som i Valentine's Day, som Ashton Kutcher og Jessica Biel. Men jeg kommer allikevel til å se den. Og jeg gleder meg faktisk til den og.

Horrible Bosses
Denne har jeg planlagt å se lenge. Men jeg har ikke fått gjort det. Så da skal jeg nok det snart.

The Thing
Denne tror jeg kanskje ikke at jeg kommer til å se, fordi jeg ikke takler skrekkfilmer. Men det er en erkeamerikansk Hollywood-produksjon toppet med norske skuespillere. Blant annet Stig Henrik Hoff, Trond Espen Seim m.f. Og det er jo ganske tøft.

Se trailerne for filmene over og flere andre her.

Nå skal jeg spise Pops. Jepp, Pops.

xoxo Synne, blitt litt syk:(

1 kommentar:

  1. Horrible bosses er sykt morsom! :D se den!!!

    SvarSlett