tirsdag 21. april 2009

I dag glemte jeg gaffelen min...

Jeg kom på skolen, hadde engelsk, norsk og matte. Så skulle jeg spise (jeg hadde med god salat), også hadde jeg lagt igjen gaffelen hjemme! Jeg endte opp med å spise med fingrene. Fysj a meien, det kommer ikke til å gjenta seg. Dessuten var det masse olje og griseri.
Ok, så var dette blogging? Har jeg blogget nå? Var dette interesant? Er disse linjene noe du kommer til bære med deg videre i livet? Fikk du et bedre liv av å lese dette? Var det bra blogging? For det var det jeg håpet på:) Jo, også har jeg smakt veldig gode drops i dag. De var gratis på ICA, du burde komme deg dit og skaffe deg noen. De var grønne og smakte pære og lakris, en ordentlig vinner! Dessuten har de 10-kroners marked. Ideelt med tanke på at butikke kun ligger et steinkast fra en ungdomsskole med fattige elever som trenger noe søtt midt på dagen. Nå skal jeg ha litt is, fordi det er sol ute. Og ikke av noen annen grunn enn det:)

xoxo Synne, glad i grønne drops:)

3 kommentarer:

 1. hei, omg du må jo skrive at du fikk den gode dropsen av meg da hahahah

  SvarSlett
 2. Av deg fikk jeg den ikke så gode gule, det var Sofia jeg fikk den grønne av:)

  SvarSlett
 3. Haha,det var så gøy da du spiste uten gaffel:L
  Denne bloggen har virkelig endret livet mitt. Livet mitt har blitt helt perfekt etter at jeg leste ordene i dette innlegget;P

  SvarSlett