onsdag 18. januar 2012

Linsedramaet del V

Ja, alle sammen. Regner med dere sitrer av spenning etter å ha lest overskriften? Vel, nå har det seg slik at jeg omsider forlot Brilleland til fordel for Specsavers på Manglerud. Og jeg må si, for en forbedring det har vært! Super service; jeg får kjapt nye linsetimer. Nå var jeg der på onsdag for en uke siden for å ta synstest, viser seg at jeg har fått enda litt dårligere syn, og på mandag for å øve på å ta av å på linser. Å ta dem på gikk greit, det var bare å få til teknikken. Å få dem av derimot, nja, ikke like greit. Jeg prøvde i kanskje 20 minutter å liksom pille ut den pittelille linsa av øyet mitt, men hver gang den var på vei til å slippe, så bare smatt den på plass igjen. Så da måtte den hyggelige linsemannen (ikke i nærheten like stor og ubehagelig som klumsemannen på Brilleland) ta den ut for meg. Ganske surrealistisk egentlig. Å ligge i en utrolig gyselig grønn skinnstol i et trangt gult rom mens en eller annen ukjent mann driver og pirker på øyeeplet mitt mens jeg har hodet bakover og ser ned i gulvet og IKKE BLUNKER. For all del. Jeg må ikke blunke.

Vet dere en rar følelse? Å ha linse på det ene øyet, men ikke på det andre. Verden blir liksom litt skjeiv.

Så, ny time i morgen for å prøve å ta linsa ut igjen også. Det er et herk. Men jeg må bare lære meg det, for innen Dubai (i vinterferien) må jeg bruke linser. Hvis ikke får jeg ikke brukt de nye Prada-solbrillene. De funker dårlig under vanlige briller, tro meg - jeg har prøvd. 
Er de ikke herlige? Jo, det er de. Og de er mine. Jeg har dem på nesten hele tiden hjemme. Er klar over at det er ganske sært, men de har liksom grodd fast. De er rålekre.

xoxo Synne, hei seng!:)

4 kommentarer:

  1. Så bra du endelig har fått linseorden! Det sitret i blodet da jeg leste overskriften! Kanksje du og Bjarne kan øve med linseavtaginga?;)
    Überfete sko!

    SvarSlett
  2. Kom igjen, mere blogg!!!!!

    SvarSlett